Rozmaringos Porchetta (Arrosto di porchetta)
A kicsontozott malacot természetes ízesítőkkel és zöld fűszerekkell pácolják, majd egészben megsütik, kifejezetten ízletes
Nem tartalmaz glutént és laktózt

Kedd: | 7:00-14:00 |
Szerda: | 7:00-14:00 |
Csütörtök: | 7:00-14:00 |
Péntek: | 7:00-14:00 |
Szombat: | 6:00-12:00 |
Vasárnap: | Zárva |
A kicsontozott malacot természetes ízesítőkkel és zöld fűszerekkell pácolják, majd egészben megsütik, kifejezetten ízletes
Nem tartalmaz glutént és laktózt
A hagyományos spianata olasz szalámi fűszeresebb változatáról van szó, amit sóval, egész borssal és chilivel ízesítenek.
Dél-Olaszországra jellemző szalámi fajta, amit természetesen kizárólag első osztályú, helyben tenyésztett sértéshúsból készítenek. A színhús összetevőt a szokásosnál nagyobb darabokra aprítják és henger helyett jellegzetes lapos formára préselik.
Az szarvasgombás ízű és finoman fűszeres.Közepesre darált sovány húsból készül.
Nem tartalmaz glutént és laktózt
Apróra szeműre darált minőségi Olasz sertés húsból készűl. Válogatott húsokból készűlt érlelt szalámi
Nem tartalmaz glutént és laktózt
Pikánsan csípős nagy szeműre darált minőségi Olasz sertés húsból készűl. A húst és a szalonnát kézzel kockázzák bele.
Nem tartalmaz glutént és laktózt
Klasszikus vagy pisztáciás, finom ízű és mámorító aromájú mortadella finomra vágott sertéshúsból, zsiradékkockákkal, sóval, fűszerekkel és természetes aromákkal összekeverve, majd bélbe töltve, lassan, a tűzhelyen, órákig szárazon főzve. A modern technológiák és az alapanyagok választéka ma már lehetővé teszi számunkra, hogy jelentős zsír- és kalóriacsökkentéssel állítsuk elő a mortadellát, ami táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott táplálékká teszi.
Édeskömény izesítéssel .Közepesre darált sovány húsból készül.
Nem tartalmaz glutént és laktózt
Nagyon sovány sonkaszalámi, ami Pármai sonkából készül. Alakja lehetővé teszi az ovális szeletekre vágást.
Nem tartalmaz glutént és laktózt